Om oss

ALLT INOM GOLV & MÅLERI

Företaget grundades 1961

Med en enastående historik som sträcker sig tillbaka till vår grundande år 1961, är Måleri & Golvservice det självklara valet när det kommer till professionell måleri och golvläggning. Med stolthet kan vi säga att vårt erfarna team har en imponerande samlad erfarenhet på över 500 år inom branschen. Vi har genom åren hjälpt tusentals kunder i StorStockholm, Nacka, Tyresö, Värmdö och hela söderort att skapa vackra och hållbara miljöer.

Varför ska du välja oss?

Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna hos våra kunder. När du väljer Måleri & Golvservice, väljer du:Experter inom målning: Vår breda erfarenhet omfattar allt från noggrann inomhusmålning till imponerande fasadmålning. Vi hanterar varje projekt med precision och kreativitet för att ge dina ytor det utseende du drömt om.Golvläggning och Golvslipning: Från modern golvdesign till tidlös elegans, vi skapar och förvandlar golv med skicklighet och omsorg. Våra tjänster inkluderar även golvslipning och golvunderhåll för att säkerställa att dina golv förblir i toppskick.Professionellt Engagemang: Vi är stolta över att kännetecknas av vår hängivenhet till högsta kvalitet. Varje projekt utförs med enastående noggrannhet och ett genuint engagemang för att skapa resultat som varar.Pålitlig tidsram och prissättning: Vi förstår vikten av att hålla våra löften. När vi tar på oss ett projekt, arbetar vi hårt för att slutföra det inom den överenskomna tidsramen och till det överenskomna priset. 

Vi är din partner för alla typer av projekt

Vi står redo att ta oss an projekt av alla storlekar och komplexitetsnivåer. Våra tjänster omfattar bland annat:

  • Tapetsering
  • Inomhus- och utomhusmålning
  • Fönstermålning
  • Brandskyddsmålning
  • Golvläggning
  • Golvslipning
  • Golvunderhåll

Vill du kontakta oss?

Oavsett om du representerar en BRF, är en privatperson eller företräder ett företag, är vi här för att ge dig de bästa möjliga måleri-, och golvtjänsterna. Inget projekt är för litet för oss, och vi tar stort ansvar för att leverera enastående resultat varje gång.

När du anlitar oss på Måleri & Golvservice, kan du vara säker på att du samarbetar med en pålitlig partner som tar dina visioner på största allvar.

Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt och ta del av vår omfattande erfarenhet inom måleri och golvservice, på telefon 070-816 14 42.

Vi ser fram emot att göra ditt nästa projekt till en framgångssaga tillsammans med dig!

Organisationer vi är anslutna till

Telefon

070-816 14 42

Besöksadress
Skogsängsvägen 54N, 135 55 Tyresö

Ring oss för en dialog om ditt projekt!

Ring kontoret på 070-816 14 42, eller kontakta vår projektledare direkt, Fredrik Östedt tel 073-372 80 92.

Vi utför måleri & golvtjänster till företag & privatpersoner, såväl RUT-arbeten som nyproduktion.
Vi åtar oss uppdrag för BRF:er, privatpersoner och företag. Inget projekt är för litet för oss!

FredrikOstedt

Fredrik Östedt

Golvansvarig

Fredrik är VD och projektleder till stor del våra projekt. Kontakta Fredrik på tel 073-372 80 92 eller eller skicka ett mail!

christer

Christer Östedt

Målariansvarig

Christer som var med & grundade företaget 1981. Du når honom på 0708-13 86 83.

birgitta

Birgitta Gustafsson

Administration & ekonomi

Birgitta når du på tel 070-816 14 42 eller info@malerigolvserivce.se

Våtrumscertifikat GVK

VÅTRUM - Vi är auktoriserade enligt Golvläggarnas Våtrumskontroll & innehar GVK-certifikat sedan 20 år vilket gett oss en hel del kunskap & erfarenhet.GVK ställer krav på oss för att säkerställa fackmässiga våtrumsinstallationer. Kraven följs upp vid återkommande stickprovskontroller och är en förutsättning för att vi fortsatt är GVK- auktoriserade.Måleri & Golvservice utför våtrumsarbeten enligt GVKs branschregler. Det betyder att vi & våra anställda är behöriga att utföra det aktuella uppdraget. Vår arbetsledare har genomgått GVKs utbildning med godkänt prov & uppdragen utförs av utbildade medarbetare. Vi iakttar och följer de råd, anvisningar och rekommendationer som GVK utfärdar.Om Golvläggarnas Våtrumskontroll GVKGVK (Golvbranschens VåtrumsKontroll är en stiftelse som består av organisationer och företag som arbetar för att komma tillrätta med vattenskador i Sveriges våtutrymmen. GVK har skapat en helhet för hur tätt våtrum ska utföras. Målet är självklart att minska skador i våtutrymmen och säkerställa att arbetet utförs korrekt med god kvalitet.GVKs verksamhet omfattas av arbeten med golvbeläggningar och väggbeklädnader i våtrum och administreras genom stiftelsens bolag AB Svensk Våtrumskontroll.  
golv-o-våtrumskoll-460pxGVK-logo

Om Golvläggarnas Våtrumskontroll GVK

GVK (Golvbranschens VåtrumsKontroll är en stiftelse som består av organisationer och företag som arbetar för att komma tillrätta med vattenskador i Sveriges våtutrymmen. GVK har skapat en helhet för hur tätt våtrum ska utföras. Målet är självklart att minska skador i våtutrymmen och säkerställa att arbetet utförs korrekt med god kvalitet.GVKs verksamhet omfattas av arbeten med golvbeläggningar och väggbeklädnader i våtrum och administreras genom stiftelsens bolag AB Svensk Våtrumskontroll.  

Branschregler

GVKs branschregler Säkra Våtrum ger både oss som hantverkare och beställare praktiska instruktioner för hur våtrum utförs på rätt sätt. Det gör också att försäkringsbolag och beställare kan jämföra ett utfört arbete med branschreglerna för att se om arbetet är korrekt utfört.

På GVK´s webbplats kan du läsa om branschreglernas olika delar och få en översikt av reglerna vi arbetar efter. Du kan också ladda ner branschreglerna i sin helhet via GVK.

https://www.gvk.se/branschregler

Auktoriserat golvföretag - medlem i GBR Golvbranschens Riksförbund

Ett Auktoriserat Golvföretag kan kretsloppsmärka golvinstallationer genom GBR Kretsloppsmärkning. Det innebär att du som beställare har full koll på vad som är installerat i golvkonstruktionens olika skikt. 

Kontakta oss idag på 070-816 14 42 eller skicka din förfrågan till info@malerigolvservice.se.

Här hittar du kontoret!